Reference / Arbejdsområde

Glasværn

Image

Find inspiration til glasværn

Glasværn

Er dit ønske et læhegn i glas, og er der ikke niveauforskel kan glasset leveres som hærdet glas på specialmål eller som lamineret glas.

Glassets tykkelse afklares efter montagemetode, vi kan, efter aftale, leverer alle tillægsmaterialer herunder klembeslag, gelænderrør, bundskinner mm.

Er dit ønske et rækværk i glas på altan med niveauforskel skal glasset altid være lamineret og tykkelsen skal afpasses efter den valgte montagemetode samt de konstruktionsmæssige forhold.

Vi har lamineret glas på lager til hurtig tilskæring i tykkelser fra 6-16 mm samt kort leveringstid på hærdet glas på specialmål samt hærdet/lamineret glas på specialmål.

Alt glas kan leveres i klar glas, bronze glas, grå glas samt frostet glas.

Montagemulighederne omkring glasafskærmning på terrasse samt terrassegelænder er mange og altid afhængig af det udtryk kunden ønsker til den konstruktion som der skal fastgøres i. Vi har mulighed for at leverer bundskinne til altanglas, galvaniseret gelænderrør, rustfri gelænderrør mm.

FAQ: Glasværn

Er det sikkert at bruge hærdet glas til vores terrasse?
Hvis terrassen er i grund-niveau og du ønsker vindafskærmning af glas, så er hærdet glas helt fint.

Hvis terrassen er hævet over jordet, for eksempel på 1. salen, så skal glasafskærmningen have værn funktion, og så skal glasset være hærdet og lamineret