Reference / Arbejdsområde

Glasvægge

Image

Find inspiration til glasvægge

Glasvægge

En væg i glas er den perfekte løsning til adskillelse på et kontor hvor det åbne udtryk ønskes bibeholdt imens der stadig kan skabes arbejdsro. Samme funktion kan en fast glasvæg have i en bolig hvor der ønskes lys og lethed samtidig med at muligheden for at lukke af er til stede.

Leonhard Glas leverer samt monterer glasvægge i kontor, boliger, badeværelser, terrasser, altaner mm.

Herunder new yorker væg med indrammet glasdør eller glas skydedør. Opdelt med sprosser eller kun indrammet i sorte skinner efter vores kunders ønske.

Alle vores løsninger er specialdesignede løsninger, afpasset efter kundens ønsker samt behov.

En glasvæg kan leveres i hærdet glas, lamineret glas, røgfarvet glas, matteret glas, brandglas, lydglas samt sikkerhedsglas. Som hovedregel monteres glasvægge i aluminiumsskinner der kan leveres i alle farver. Vi er lagerførende i u-skinner i Natur-eloxeret, Sort lakeret, blank poleret samt børstet.

Der kan monteres glasdør, pladedøre eller glas skydedør i vores vægge. Døre kan leveres isat en alukarm der er tilpasset til indbygning i en glasvæg. Selve døren kan leveres som glasdør eller pladedør efter vores kunders ønske. En glasdør eller pladedør kan også leveres med lyddæmpende egenskaber og evt drop/down profil for øget tæthed imod gulv.  

Leonhard Glas har egen produktion af mange glastyper, herunder lamineret glas i alle tykkelser fra 6 til 16 mm hvorfor vi kan imødekomme de fleste kunders ønsker omkring leveringstid.

FAQ: Glasvægge

Hvor meget støjdæmpning er der i en glasvæg?
En glasvæg af eksempelvis 12mm lamineret glas har en støjdæmpning på 38dB. Ønsker man mere støjreducerende glas, kan man bruge en særlig folie i det laminerede glas, eller bygge termoruder med lyddæmpende egenskaber op til 52dB