Reference / Arbejdsområde

COVER - Terrasselukninger

Image
Cover Aika døre

Inspiration til glasskydeløsninger fra COVER

COVER - skydedørssystem med rammer

Luk din terrasse og indram dit hjem med CoverAika skydedør med rammer.

De elegante profiler indrammer glassene og giver facaden et fuldendt udtryk. Du vil have mere brug af terrassen, og forlænge sæsonen i begge ender, så du kan tilbringe mange glade stunder med dine venner og familie.

Hvert system er designet og fremstillet så det passer til husets krav og visuelle egenskaber, og profilerne kan lakeres i alle industriens farver så det matcher dit hus perfekt!

CoverAika glassystem er designet og udviklet i Finland, i høj kvalitet, og med fokus på holdbarhed i det nordiske klima. Store glaselementer glider let på sin egen skinne, og danner en kæde, så du blot skal trække i det første panel for at åbne hele facaden op.

Når skydedørene trækkes for, lukker de tæt sammen, så terrassen er beskyttet mod vind og vejr og kan bruges hele året rundt.

COVER - rammeløst skyde / foldesystem

Udvid dit hjem! Cover rammeløse terrasseglassystem skaber multifunktionel ekstraplads til dit hus, til brug året rundt.

Nyd udsigten fra din terrasse uforstyrret med det rammeløse design, og luk sommeren ind, nemt og ubesværet.

Cover rammeløst terrasseglassystem giver terrassen et poleret udtryk, samtidig med at dens struktur og indretning beskyttes. I solrigt vejr er panelerne lette at åbne helt eller delvis, og i regn- og blæsevejr lukkes terrassen hurtigt af. Ruderne beskytter dine terrassemøbler og mindsker terrassens vedligeholdelsesbehov.

En skyde/foldeløsning fra Cover kan designes så den passer perfekt til dit hus, og profilerne kan lakeres i alle industriens farver. Panelerne glider let i en enkelt skinne og kan køre omkring hjørner, så du kan åbne hele terrassen op og folde panelerne sammen i enden.

Cover rammeløs terrasselukning er designet og udviklet i Finland, i høj kvalitet, og med fokus på holdbarhed i det nordiske klima.

FAQ: Cover glasdøre

Hvad er de vigtigste fordele ved CoverAika skydedør med rammer?
CoverAika skydedør med rammer giver din terrasse et fuldendt udtryk med elegante profiler, der indrammer glassene. Dette system forlænger terrassesæsonen i begge ender og sikrer, at du kan nyde tid med venner og familie i et beskyttet og stilfuldt udendørs miljø.